Tuesday, May 11, 2010

Bloggers-bloggers ku~~

Kali ni aku nak share beberapa buah blog yang aku selalu kunjungi. Setiap hari aku akan tengok list blog kat side blog aku kot ada cerita baru. Ada sebab kenapa aku suka singgah kat blog diorang. Meh kita tengok siapa yang kena!!!! Untuk officemate aku, blog korang memang setiap hari aku jengah, so tak payah la aku nak list kan yer.

Ini blog kak ita. Aku pernah terserempak dengan dia kat Alamanda. Cantik orangnya. Hihihihi.Kenapa aku suka singgah dan tinggal jejak pada blog dia? Sebab aku kagum ngan ketabahan dia. Setiap kali kalau aku baca entry pasal anak dia pasti menyentuh hati aku.Memang dia seorang yang kuat bagi aku.Nak kenal kak ita? Silakan yer....

Ini blog CT NORAMIZA. Aku suka penulisan dia yang agak gamble. Memang bersahaja. Ayatnya senang aku nak faham dan kekadang bila aku baca mesti tergelak. Aku teringin jumpa dengan empunya blog ini. Bagi aku dia seorang yang low profile. tapi yang bestnya kalau tinggal jejak pasti dia akan balas.

Ini pula blog Ibu_Arifa. Sekarang kalau x silap aku Ibu Arifa stay kat Penang. Kenapa aku suka lepak kat blog Ibu Arifa? Ha...psssttt, kat sini banyak link. Kalau nak beli barang melalui internet, mesti aku sergah ke blog dia. Sesambil tu aku jeling jugak entry dia. Tak percaya? Klik gambar kat atas tu. Enjoyyyy

Ha...ader lagi blog yang setiap hari aku akan jeling dan kerling. Nanti free aku akan share lagi blog-blog yang aku suka lepak.



9 comments:

ibu_Arifa said...

wah..akak wat review blog kawan2 yer..bestnyer..

AiNeRzA said...

ibu _arifa - dah lama nak buat...sekali entry 2 blog la...share ngan blogers lain...hihihihi

ita zakaria said...

nerza, hehe...segan lak ai bace ape yg kamu tulis tuh! akak nih bukannya hebat sgt pun, cuma kuat sedaya mungkin. anyway, terima kasih sebab suke singgah kat blog akak. xde yg special pun pasal inti sari blog akak, cuma niat nak cari kawan & maklumat pasal Sarra...luv to know you!

AiNeRzA said...

kak ita - ahaks, kang dah merah muka sebab malu...hihihihi...

mrs shaifull said...

fuhhh lap peluh (walaupun acond full blast kat atas kepala ni), ish seganlah plak bila ada org suka baca blog kita ni :) auwww malula, thanks lah ainerza sbb suka baca blog tu, siap buat review lg tu, rasa mcm hilang jap duka nestapa :) ish ni yg tiba2 mai semangat nak update ni :0

kakyong said...

Ainerza..
bagus juga buat blog review nih...

AiNeRzA said...

kak miza- update...jgn x update...den tunggu nih...hihihi

AiNeRzA said...

kak yong - tunggu turn kak yong...dok siap entry pasal bonggol pulak...hihihi

ibu_Arifa said...

aik..baru perasan..ada terselit juga blog saya..hari tu dtg ada 2 blog jer..
anyway..terima kasih yer kak AiNeRza