Thursday, November 12, 2009

Mukus...mungus...hingus...dan hangus~~

Aduh...pepagi dah kena serang...sebenarnya dari semalam lagi...asyik tersumbat jer...letak vicks bebanyak...berjaya juga cairkannya...parah...parah...kalo penyakit ni datang...mesti lemah selemah-lemahnya...sapu tangan dah 3 helai aku bedal dek mukus...mungus dan hingus nih...aduhhh... tak tahan rasanya...rasa nak demam...tangkap sampai ke kepala...nak telan ponsten karang...takut ada yg dlm perut...akhir2 ni rasa lain macam...peel pun sama...apa -apa pun aku nak rest dlm bilik solat...nak kurangkan 'sakit' nih...berdenyut jer kepala ni...


2 comments:

CT NORAMIZA said...

ainerza, ada apa2 ke ni? hehehe...x pe, awak rehatlah ye, take care.

AiNeRzA said...

CT NORAMIZA-Dah check 2 mggu lps x der aper pun...berjaga jer...tapi rasanya sakit ni disebabkan stress semlm yg dok bertekak ngan staff cawangan yg hampeh...mcm tu la...kalo bekerja guna kepala lutut...bukan akal...last2 diri merana...