Friday, March 12, 2010

Bora Asmara~~

Hari ni ulang tahun perkahwinan kami ke -3 (09/03) ...tengah bersiap nak dinner kat Bora Asmara...bertiga??? Berdua jer...Adib tinggal kat mak kejap...hihihihi...bertuah punya anak menantu...first time nak ke sana...agak suprise sebab tak tahu nak makan apa lagi...akhir-akhir nih terlalu sibuk...baru teringat hari ni punya anniversary...terus book!!! Ha...tunggu jer la ceritanya...

Sambungan kisah di Bora Asmara...

Kami sampai dalam waktu yang dibook ... agak suprise ... sebab Bora Asmara terletak di tengah-tengah perkampungan kecil ... celah-celah umah orang kampung ... macam tak percaya kan??? Kampung Sungai Penchala ... serius ... cantik ... aman...ader pulak boy band ... wahhhh...aku x payah nak request lagu pun ... tumpang lagu orang .... hahahahha .... dah ramai yang request...kami layan makanan jer la ... so ... untuk saper-saper yang nak berdua...nak ilang stress...boleh la lepak kat situ...makanan dia memang puas hati...tapi sayang...kamera aku dah bengong...tapi sempat aku mencari rujukan yang sempat aku simpan sebelum aku pergi ke sana...~~Layannnnn

 Pintu masuk

 Cantik kan???nanti lagi cantik...diorg tgh buat renovation

 Boy band...malam aku datang pakai baju putih

Ini yang aku order Oriental Chiken Chop (RM 21.90)


Ini suami aku order...Carribean Chicken Grilled (RM29.90)

Totaly aku makan berdua malam tu termasuk tax semua ialah RM 85.25...berbaloi??? Memang berbaloi...aku order deser ABC Rainbow Wave...sedappp...nampak macam x der makna ABC tu...sebab x ader aiskrim...tapi bila ngapppp...ha...aiskrim dok dalam ABC...hihihihi...

5 comments:

ibu_arifa said...

happy anniversary yer..semoga berbahagia dan berkekalan sampai ke akhir hayat ya.

CT NORAMIZA said...

bora asmara tu kat ner? best x?

happy anniversary utk ainerza & hubby, semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa dan bahagia bersama :)

AiNeRzA said...

ibu arifa - terima kasih banyak2...

CT NOARMIZA - kat kg sg penchala...best kak...ader boy band lagi...mmg layan la...hihihi

echa- terima kasih

nadnye said...

mana citer bora asmara nya.. gambarnya.. makanannya..
apa2 pun,happy anniversary semuga berbahagia dan berkekalan didunia dan bersama2 masuk syurga diakhirat

CT NORAMIZA said...

uuu bestnya, ala2 xclusive gitu celebrate anniversary :)