Friday, March 5, 2010

Sisipan....


Apa tajuk entry aku letak nih??? Hahahha...Sekarang aku tengah layan lagu yang aku rasa dah lama  tak dengar...ader mood nak dengar aku akan cari...lagu kumpulan RADJA...tak minat pun pada orang-orangnya...Cuma lagu jer...lagu paling aku suka JUJUR...hahahah...dok meluah perasaan pulak...abaikan jer la...

Al-kisah sekarang aku kena la BERINTEGRITI... tak per la kalau orang lain tak nak buat...biar jer la aku yang buat...tapi jarang sekali aku sekarang nak mengupdate apa yang aku inginkan...Cuma yang aku cuba buat sementara ini ialah...aku taip kat rumah dan upload ke blog pada pagi hari sebelum pukul 8.00 pagi...BERJAYA KAH AKU...??? Hihihi...tolong skitttt...aku tengah taip kat umah nih...sesambil layan lagu JUJUR...aku rasa kalo pc nih boleh bercakap...dah lama dok maki aku...hiihihihi...sekejap versi Ella...sekejap Radja...si suami aku dok menjerit-jerit dah...

“Hujan la Ibu oiiii..!!!”

Arghhh!!! Lantak la apa ayah nak cakap...memang aku nak hujan pun...panas sangat sekarang...

Main topik hari ni sebenarnya aku nak buat survey...dah 2 jenis broadband yang aku try kat umah aku nih...kat maner??? Kat Klang la...tempat si suami yang aku suka...aku??? Kalo diberi pilihan...dok kat Bukit Tungku boleh??? Dulu masa kat umah sewa aku langgan TM streamyx...tapi sekarang susah la nak dapat...daftar dok tunggu punya la lama...kena tunggu port kosong dulu baru boleh masuk...arghhh...x suka tunggu!!! Nak tak nak aku kena cari wireless punya broadband...tapi aku x sure sekarang masih menggunakan style limited punya kapasiti download....faham ker??? Ini tak boleh jadi nih...nak kena call nih...si ayah ni suka download komik...kekadang nak jugak rasa marah...bila dapat komik memang takkan ingat benda lain...kalo panggil...macam tak sedar...iskkkk....tapi aku nak jugak guna internet kat umah...nak berblog...nak berfacebook yang memang aku kureng gemari itu...aku privacykan aku punya facebook...hanya orang tertentu yang boleh mendetect aku...hihihihi...bukanyya aper pun...maleh nak layan...budak seofis aku pun ignore...kalo orang luar...cepat jer aku aku accept...hahahhahaha

Wah...apa aku bebel nih...banyak jugak yang aku taip...yer la..kat umah...baru lepas makan...baru siap lipat kain...yang belum ialah iron baju dan solat Isyak...alamak...solat weih!!!!!

2 comments:

CT NORAMIZA said...

hehehe..bestnya dah buat keja umah :) panjang betul ni, mesti idea tengah mencurah2 ni :)

AiNeRzA said...

CT NORAMIZA - Ha...dok umah mmg banyak idea..tapi kalo kat depan pc...jgn harap la...hihihihi