Friday, September 25, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

Dah masuk keje pun...4 orang jer yang ader kat dept aku nih...bosan...surf internet...godek blog yang seminggu x jengah...ader contest la!!!! Yeyeye...kali ni dianjurkan oleh baby ibu ...rajin betul dia...hihihihi...siap ada sponsor lagi...bagus...bagus...sponsor pada contest ni ialah Gin & Jacqie,Sherry, eoe Online, leanalittleshop, TH , Mia dan Niko ...just for fun...seronok tgh x der orang dan keje nih...ahaks...jom kita tgk pic raya Adib berbaju raya...




Nama : Muhammad Adib Zulfaqar
Umur : 1 tahun 7 bulan


Gambar ni diambil pada pagi raya...selepas balik dari kubur...tahun ni Adib ader 2 lai baju melayu...selai lagi tu nenek dia kasi...ala-ala punjabi...hihihihihi...pejam celik pejam celik...dah setahun lebih Adib...kiranya dah 2 kali kita beraya di BALING yer ADIB!!!!! Hihihihihi...sajer nak panaskan ayah...hihihihi...ok...jom tengok syarat penyertaan ~~~

Cara Penyertaan


Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)


Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:


Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.


Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.


Syarat Penyertaan


Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - ok


Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - ok


Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - ok


Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) - ok


Sila nyatakan nama si comel dan umurnya -ok


Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - ok


Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.


Hadiah


Bagi Kategori A:


Hadiah Pertama


-Casual Meg daripada Gin & Jacqie


-Necklace by S daripada Sherry


-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop
Hadiah Kedua


-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH


-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop


-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Ketiga


-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia


-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop


-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Bagi Kategori B:


Hadiah Pertama


-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie


-Pretty Birdie Earrings daripada Niko


-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop


Hadiah Kedua


-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH


-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop


-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Ketiga


-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia


-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop


-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Misteri


Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..



3 comments:

ibu_arifa said...

comey nyer Adib..mmg sesuai msk contest ni..siap posing2 manja dgn songkok lg tuh..

good luck yer..
nnt remind saya utk mengundi..risau terlupa.

AiNeRzA said...

ibu arifa - si Adib pantang nampak kamera...pasti ada yg menyenget...mcm ibunya jugak...hihihih

BabyIbu said...

Salam jengah..ok cukup semua syarat..good luck ye!!