Thursday, October 29, 2009

Terkehel~~

Semalam MC dek tragedi hari selasa yang lepas...aper taknya...duduk di dalam tren selama sejam lebih...bermula pukul 6.30 pagi...agak-agak korang aper yang best dibuat pada time tersebut...sedap tido!!!! Aper lagi...aku pun tido la...tapi kerusinya tidak menyokong aku hingga ke kepala...hanya separuh badan sahaja..ulps~~ bahaya sebenarnya kalau tido begitu...memang pun...tapi dah mengantuk jugak...layan jer la...bila tren bergerak...aku menahan kepalaku dari 'tersengguk'...huh...memang sakit...bila tersedar leherku dah terkehel...hari selasa tersebut naik demam aku di ofis...kepala x boleh dipusing-pusing dan digeleng-geleng...dah ala-ala robot...so semalam jumpa doktor dahulu untuk mohon MC then baru pegi jumpa mak bidan untuk diurut...wahhhhh...memang BEST DIURUT kerana dah lama tidak DIURUT...kalo la mak bidan tu dok sebelah umah aku...mau gaji aku tiap-tiap bulan aku habis dibayar pada mak bidan tu untuk minta DIURUT...susah nak dapat bidan yang betul-betul bidan sekarang...

3 comments:

CT NORAMIZA said...

bestnya dpt urut, dah lama x berurut, kat area mana makcik tu yang?

AiNeRzA said...

kat pulau indah...bayaran???Hhihi...ikhlas...dia x pernah minta...tapi mmg best la MIZA...wa cakap sama lu...

ibu_arifa said...

pergh..nak urut jgak..mmg lah kak, susah nak jumpa yg best2 urut kita nih...lain org lain staill nyer..