Friday, January 15, 2010

Teringin...tapi...

Lama jugak rasanya x update blog...setelah tiga minggu berturut-turut meninggalkan ofis...sekali balik ke meja...dipersilakan lah untuk menyettelkan kerja...kalau x faham lagi tak tahu la...aku hanya sempat singgah di beberapa buah blog sahaja tanpa meninggalkan kesan...itu pun lunch hour...disebabkan hari ni hari Jumaat..panjang la skit waktunya...sempat la nak update aper yang patut...

Diri belum rasa setenang yang munkin lagi...masih terasa ader sesuatu yang 'hilang'...masih mencari apa yang 'hilang'...terasa nak update diri...

1. Teringin nak berjogging pada setiap petang...tapi...balik pun dah pukul 6.30.pm..mana sempat...pergi ofis pulak lepas subuh...6.15 pagi...
2. Nak decorate rumah...tapi...belum dapat CF lagi...jangan harap la nak decorate umah sewa tu...
3. Teringin nak belajar jahit baju...tapi...nak jahit macam mana kalo mesin x ader...hihihi...

 Pelbagai macam jenis 'TERINGIN' sebenarnya...tapi ada saja yang x dapat ditunaikan kerana ada perkataan 'TAPI'...nak buat macam mana??? Satu lagi yang aku TERINGIN....

TERINGIN NAK UPDATE BLOG PADA SETIAP HARI...TAPI...TAK SEMPAT....

Untuk menenangkan jiwa yang agak TERINGIN ni...aku layan pic yang buat aku rasa damai...






2 comments:

kakyong said...

hmmm.. Insya ALlah, nanti akan jadi kenyataan, kalo tak semua tp ade juga lah yg akan dapat nanti.. xdelah teringin lagi.. ;)

AiNeRzA said...

kak yong - nak buang tapi...tapi...itu mesti ada dlm hidup kita...hihihihi