Thursday, May 14, 2009

Aku terkena BANG BANG BOOM!!!

Pergh...akibat...padah suka kenakan orang...tu la...kenakan orang lagi...nyakat lagi...aduiiii...aku terkena semalam dalam rancangan BANG-BANG BOOM!!! di tv3...untuk musim baru nanti...aku berharap sangat ia x disiarkan...
Macam maner aku kena?
Hahaha...x der la kelakar pun bagi aku...tapi geram jer...sebab aku x boleh melarikan diri dari situasi tersebut...
Alkisahnya aku,nadnyer dan boss keluar ke CM nak cari buku...(konon, sedangkan aku tgh lapar)...tgh berjalan sambil berbincang pasal kerja...kat depan pintu CM tu mmg ader namapak sepasang pengantin dok pegang kamera...tup-tup datang depan kami minta tolong ambik gambar...bos aku boleh kata
" kasiannya...x der photographer ambik gambaq depa"...
aku ngan nadnye senyap jer...tapi x ambik pun kamera tu...dlm situasi kelam agak kabut tu...aku capai jer la kamera tu...sekali nadnye ngan boss aku blah...aku layan la si pengantin nih...diorang arah kat maner diorg nak ambik gambar...aku ikut jer la...sekali dah ready aku snap...hoh...aku dah terasa aku dikenakan...pengantin perempuan gigi berlubang!!!! Senyum mmg burukkkk la...tapi pengantin lelaki tinggi dan agak ader rupa...lepas tu minta lagi sekali snap...aku snap lagi...dier tanya...
"akak ...tgk saya...cantik x??!!! Akak jawab ngan saya...kami sepadan x?"
Aper aku nak jawab...aku buat muka blurrrrr...kang aku jawab x pasal kena cepuk pulak..lepas tu aku cakap...
"eh...boss saya tunggu untuk makan nih...saya lapar"
...dier sekat lagi aku dan cakap...
"Akak...akak skang dah kena BANG-BANG BOOM!!!"
Dalam hati aku berkata " kurang ajar punyer budak-budak nih"...
aku blah terus sambil mengomel
"Teruk arr depa tu!!!"
ITU PUN DIRAKAM!!!!! Arghhhhhhhhhh!!!!! (YA ALLAH, AKU MOHON PADAMU AGAR TAPE RAKAMAN TU ROSAK...Hihihihii)

5 comments:

arryani said...

wahahaha

kalo saya la, siap saya pun pose sekalik.. Gilir2 amik gambo. Sekejap2, saya suruh dia amik gambar saya...hahah.

nadnye said...

:D..

CT NORAMIZA said...

:) wargahkahakhaka sian terkena, tu lah lenkali jgn percaya auta camtu tau

syahadah said...

bila tu nak nengok.!!
tp ada satu tu bukan bang boom bang..WAKENA BEB...cara derang kenakan ani mayuni tu agak terukla..kesian die bila derang ckp laki dia ngandungkan budak perempaun tu..sungguh tak patut!!

Ina Hashim said...

wahhhh...x sabo nak nengok rakaman tuuu