Monday, May 18, 2009

Bowling tournament anjuran BAKKY...dah lepas pun~~

Our team...Ica,Miza,aku dan nadnye

Bukti main-main...hihihih

aku bersama nadnye disamping hamper yang dimenangi


Semalam 17/5/09...Badan Kebajikan Keluarga YADIM mengadakan bowling tournament di Brem Mall,Kepong. Ramai jugak warga YADIM yang menyertai pertandingan nih...termasuklah aku...eh...kalau diimbaskan kembali...dah lama aku x main bowling...last tahun 2007...waktu tu aku pregnant...tapi x tahu...nasib baik semua selamat...

Aku dan team aku merupakan team terakhir yang mendaftar...atas dasar nak main jugak hanya kerana nak seronok dan bayar murah...aku carik la geng...'nadnye' aku lantik dia jadi ketua kumpulan...aku letak nama dia di atas sekali...hihihihi...apa-apa hal...dia la kena...ambik goodies...ambik makanan...undi lane...hahahahha...suka aku...start game pun dia...lagi 2 orang officemate aku...sepasukan penggerak di Bandung dulu...'Miza'...dan lagi sorang coursemate aku...'Ica'...dia layak main sebab husband dia officemate aku...hihiihi...

Memang seronok...sebab kami merupakan kumpulan paling awal habis main...hihihi...aper tak nya...laju jer baling bola tu...yang menjadi pelik...apsal orang lain tak habis-habis lagi???

Aku terpaksa berundur diri secepat yang mungkin kerana terpaksa menghadiri majlis perkahwinan officemate husband aku...so...apa-apa hal...ketua aku ada!!! Yeyeyey....

Nak tahu keputusan??? Team kami dapat Naib Juara...untuk kategori kumpulan perempuan...yang bestnyer...dari Johan hingga lah ke tempat ke-3...yang terlibat ialah 'warga-warga KEWANGAN'...hihihiihi...Orang-orang KEWANGAN memang TAMAK!!! Termasuklah aku yang berada di Bahagian KEWANGAN...


P/S: * ader lagi gambar...nanti aku upload...

3 comments:

joegrimjow said...

jom lawan bowling!!!!

AiNeRzA said...

joe-tunggu balik ke Malaysia dulu...hihhihihi

syahadah said...

baru ku tahu..kawan seopis ngan nadya rupanya..salam kenal..i add ur link okehh