Friday, August 21, 2009

"Beautiful Baby Search Contest" Looking for Beautiful Prince and Princess~~


Ha...sekali lagi mencuba nasib...contest yang dianjurkan oleh mommy_zara ... just nak try...kalo ader rezeki...alhamdulillah...sesambil tu boleh merapatkan silaturrahim...aminnnnn...nak tahu aper hadiah dier??? Jeng...jeng...

1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby PosterMystery gift for number: 9 & 19


syarat2 utk join contest ni:

1. jd follower Mommy_Zara---> done

2. sila add banner di atas pada sidebar..--->done

3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..--->done

4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri--->done

5 sila nyatakan bila gambar diambil.--->done

6. link kn blog Mommy_Zara . --->done

sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...

*A.L.E.R.T*semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....newborn ------------------------> 3 thn for those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..

contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09

Ha...ini pilihan gambar Adib



Nama : Muhammad Adib Zulfaqar Bin Mohd Azrehan
Umur : 1 Tahun 6 Bulan

Gambar ini diambil pada 13 Jun 2009...pada hari Sabtu...gambar ni diambil di Wet World, Shah Alam...time tu esok hari Ahad, aku terpaksa outstation selama seminggu, so aku dan husband bercadang bawa Adib pegi main air...yang paling dekat ngan umah aku Wet World la...memang best...seronok bila dapat meluangkan masa bersama...tengok la pada gambar di atas...terbukti keseronokannya...hihiihihi



Gambar yang ke 2 pulak ibu bersama Adib...gambar ni diambil pada 28 Dis 2008...time ni Adib buat latihan untuk berjalan...hihihihihi...siap ader latihan gitewwwww...jatuh...bangun...itu semua pembelajaran bagi Adib...tengah-tengah belajar tu...ayah ambil kamera dan say...

"Adib...ready...ayah nak ambik gambar..."

Tengok la aksi konon macam model ngan ibu iteuwwww...sampai sekarang pantang nampak kamera...pasti ader aksi dari Adib...Love you Adibbbbbb~~

3 comments:

ibu_arifa said...

amboi aksi hensem boy nih..cam model tul lah..
good luck yer

selamat berpuasa utk kalian sekeluarga :)

nadnye said...

selamat berpuasa adeeb.. asyik msk contest skang nie..

kakyong said...

cute & ensem...
gud luck adib.. nama mcm anak sedara kakyong, Adib darwisi