Thursday, August 6, 2009

Projek Bulan Puasa~~

Skang time rehat...boleh la aku godek2 blog aku nih...sepanjang malam bermula semalam hinggalah nak raya...aku dah ader aktiviti baru...aku kalau bulan puasa mmg x blh dok diam...kalau hari cuti tu...penat jer rasa kalau dok sajer2 kat umah...so aku cari alternatif buat something...CARI DUIT!!!! Dari anak dara lagi aku dok buat benda nih...sesambil...x der la rasa sangat puasa...ha...tarrra...tahun ni agak banyak tempahan yang diterima...x cukup tangan...terpaksa panggil kawan-kawan untuk tolong...hihihihi





Harga tahun ni x dapat dielakkan...skang tgh krisis gula pulak tu...tapi still jual murah...sebalang RM 20 (50 biji) sahaja...aku nak jual secara online pun takut jugak...hihihih...tapi sesaper yang dok kerja area pusat bandaraya KUALA LUMPUR...boleh la consider lagi aku nak hantar...kalau rumah kat area KLANG dan SHAH ALAM aku still consider untuk hantar....hihiihihi...ader ker??? Ahaks.. ha...almond london ni sebijik almond dan fully menggunakan butter yer...nyum..nyum...nyum...


6 comments:

ikan emas said...

selamat cari duit raya...
nk oder tp jauh laaa

AiNeRzA said...

ikan emas - hihihi...x per...nanti kita antar gambar kuih by kad raya...hihihihi

nadnye said...

nak cukupkan 100,000 ribu order ker?

AiNeRzA said...

nadnye-x cukup tangan weih kalo banyak tu..bukan kilang...homemade jer...

nza said...

wah, bagus le...pndai cr duit.

Mama @wisy said...

tanggan comel kak azieeee..kantoii
beli weiii..sodap niii