Wednesday, December 2, 2009

Entry BLURRRR~~

Kekadang aku nak buat entry...jadik blurrrrr...awatnya x blurrr...dah tak tahu nak tulis aper...ikut sedap jari berjalan la...sebab aku ni bukanlah seorang penulis atau pujangga yang bisa menganyam,mengulit, meng aper lagi...ntah la...tapi kalo mood x baik jer...mesti ader yang aku nak post...hihihiihi...lumrah manusia...nak mengadu damba kat saper lagi...ha...aper lagi...aku dah jadi blurr balik...hahahhaha...sebenarnya aku pun tak tahu aku nak taip apa lagi dah!!!! Aku biarkan dulu blog aku nih...aku nak ngunyah cornflakes madu aku...nyum...nyum...saper nak angkat bahu!!!!!!

1 comment:

CT NORAMIZA said...

apa kata buat n3 pasal brg2 yg awak suka beli tiap2 hujung bulan, like make up or apa2 je lah, menarik gak tu