Wednesday, December 16, 2009

Lupa dek leka bangat~~

Rasa macam dah lama tak update blog...banyak keje satu hal...dok leka baca blog orang pun satu hal...bila tengok balik blog sendiri dah bersawang...huahahhaha...kalo nak diingatkan balik apa yang hendak diceritakan...memang tak akan ingat la...kalau la boleh ingat semua...penuh blog nih...tu la...lain kali jangan tunggu lama-lama...jangan simpan cerita...kan dah lupa...tengok!!!!

Terkini...lagi sekali kena round da world...bermula 21-12 hingga 10/01/2010...hahahhaha...nak buat macam mana lagi...lagi berkali-kali la blog aku akan bersawang...hihihihi...pi Terengganu dulu...then Kedah...pastu Sabah terus ke Sarawak...kali ni dah serik la...malas la nak shopping-shopping...malas nak jalan-jalan di waktu petang...dan malas nak ambik pesanan....hahahhahahah

5 comments:

Adam Nuha said...

x kira nak pesan gak.....kopok lekor sedap terengganu...nak jugakkkkk....x kiraaaa.....nangis kang.....

Adam Nuha said...

x kira nak pesan gakkkkk...nak kopok lekor sedap terengganu.....nak jugakkkk....x dpt nangis kang.....

Adam Nuha said...

nak kirim jugak....x kira...nak jugakkkk...kopok lekor sedap ganu....

CT NORAMIZA said...

bab pesanan tu mmg betul, tambah2 kalau bawak anak lg, beg kita sendiri pun dah cukup azab, nak tambah lg ngan pesanan, oh tidakkk :)

Pn Kartini said...

Salam dear..:):)
Lama tak jenguk di sini..

Seronoknya sesekali jejalan..:)
Bab pesan-memesan...terkdg terbantut jg asyik fikir pesanan org jekk..
Pe2..enjoy ur vacation!!!:):)