Thursday, December 31, 2009

SELAMAT TAHUN BARU~~

To all my friends...i wish...SELAMAT TAHUN BARU...jangan terlalu seronok...muhasabahkan diri balik...tingkatkan prestasi dalam segala apa jua yang kita lakukan...tak kira lah dari segi kerja, ibadah,tanggungjawab ibu, isteri,bapa,anak dan sebagainya...yang paling penting ialah segalanya bermula dari diri kita sendiri...jangan terlalu alpa dengan apa yang kita miliki kerana esok hari belum tentu adalah hari untuk diri kita...mari sama-sama kita renungkan...apa yang buruk jadikan iktibar dan apa yang baik jadikan tauladan...

To me,

Kerja : Aku dah ubahsuai skit meja sebelum aku outstation ari tu untuk memberi semangat baru bagi tahun 2010. Dan...tingkat prestasi...buat la apa pun janji prestasi 'bertingkat'...hihihihih

Isteri  : Aku nak pertingkatkan skill memasak. Hihihihih

Ibu    : Nak tambah baby boleh??? Hihihihi...untuk Adib...Ibu janji akan luangkan lebih masa untuk kita berjalan-jalan...ibu nak ajar Adib hafal sifir...boleh??? Hahahhaha

Anak  : Mak...orang akan try cuba sedaya uapaya yang mungkin untuk balik kampung bercuti sekerap yang mungkin...aduhhhh...macam mana nak adjust nih...

Blog   : Hopefully tahun 2010 blog aku tak bersawang...hahahhahah 

So kawan-kawan...macam mana dengan anda semua???

1 comment:

ibu_arifa said...

selamat tahun baru :)