Tuesday, December 22, 2009

Tak sanggup~~

Hahaha...tak sanggup rasanya nak biarkan blogku bersawang...selagi ada masa aku try update...selagi ader cerita dan idea akan ku cuba sedaya upaya untuk diceriterakan...betul ker ayat aku nih...lantak la...hihihihi...ha...skang aku kat Kuala Terengganu...kan aku dah cakap...jangan cakap aku tak cakap...dah pernah sampai pun ke tanah Terengganu nih...so tak der la nak jadi 'jakun' sangat...sekarang musim hujan...so sejuk jer kat sini...lalu kat tepi pantai pun damai jer rasa...makan pun kena selera kita...tak payah nak gaduh-gaduh dah...dah nama pun tanah semenanjung kan...

Yang sedihnya...berpisah lagi ngan anak bujangku ... MUHAMMAD ADIB ZULFAQAR...tunggu ibu balik yer...nanti sampai umah...hari jumaat tu kita keluar jalan-jalan...mmmmuuuaaaahhhhhh~~

4 comments:

CT NORAMIZA said...

duduk lepak sambil makan kopok lekor kat tepi pantai, ishhh sorga rasa...

honeylanz said...

ye betul apa ctNoramiza ckp... layan keropok lekor tepi pantai batu buruk...sedapppp

nadnye said...

jgn lupa keropok lekor...:>
bersiaran dari lappy mana nie?

AiNeRzA said...

CT NORAMIZA- Betul...kat sebelah airport tu...sedap...panas-panas...

honeylanz-layan keropok lekor kat sblh airport...sambil tgk org tunggang kuda cekeding..hihihi

nadnye-lappy azy la...