Tuesday, June 16, 2009

Lamanya tinggal~~

Huh...rasa lama benar x jengok blog nih...dah lebih seminggu rasanya...skang kat JB...jap lagi kol 4.30 akan bertolak balik Klang...hari Sabtu lepas bawa Adib ke Wet World, Shah Alam...sajer nak bawa dia mandi-mandi...seronok betul dia...menjerit-jerit suruh lepaskan dia...isk...maner boleh...kang yang rugi ibu dia...hihihihi...rindu sangat kat Adib...x sabar nak balik nih...walaupun orang cakap x jauh...tapi still rasa jauh...setiap malam call bercakap ngan Adib...rindu jugak pada blogers2 yang lain (rindu nak baca entry...hihihi)...x blh nak cover dah entry2 lepas...huhuhuhu...nanti kita try catch up balik...hihihihihi...
So...enjoy Adib punya pic...dan jom...ramai-ramai kita ke Wet World nanti...hihihihi












3 comments:

"Mama Awisy" said...

bergodak kat wet world ye adib...inform le nnt leh bergodek dgn awisy..

ibu_arifa said...

syoknyer..tgk adib senyum tu. (cam saya lak yg terasa rindu bila berjauhan dgn anak..) comey sesanggggtttt!!
20hb ni nak tinggal dia lagi kan..SIANNYERR.. saya tumpang rasa sedih gak..bila terpaksa berjauhan dgn anak..

AiNeRzA said...

mama awisy - nanti kalo nak pegi lagi org inform k...

ibu arifa - yesss...berita baik...minggu ni sy x jadi outstation...ganti orang lain coz sy telah diselamatkan dgn kenduri sedara...hhihiihi...tggu minggu depan la pulak...huhuuhuh...mmg sedih...