Tuesday, June 2, 2009

Aduhhhhh~~ Hutang aku pada mertua

Ahak...bulan ni ngan bulan depan aku kena outstation...paling panjang ke Sabah ngan Sarawak...5 hari coz bersambung...jimat...x payah patah balik KL...then ader ke Kedah, Johor dan Kelantan...ke Johor ngan nadnye...dia siap balik umah lagi...huhuu...sungguh x aci...aku bernasib baik sebab Adib dijaga oleh mak mertua aku...tapi itu la...kenduri kawen adik ipar aku 26/7 akan datang...dengan si Adib lagi...huuhuuhuu...kena la beli buah tangan sebagai balasan...tapi aku dah fikir...baik aku kasi Tudung Balqis warna peach dari beli buah tangan...sebab aku tahu dia suka sehelai tudung nih....hihihihi...apa kata survey???~~~

5 comments:

ibu_arifa said...

kalo mak mertua suka..belikan saja lah..saya setuju..hehehe

nadnye said...

kene bagi 2 sebab masa nya panjang lebih 2 minggu :)

CT NORAMIZA said...

setuju, sbb dia mmg dah aim benda tu, kalau beli benda lain, rasa mcm x puas hati je. bila dia dpt benda yg dia mmg betul2 nak, mesti rasa happy kan? :)

AiNeRzA said...

ibu arifa,nadnye dan ct-yg bestnyer husband saya cakap semalam "x per la...kasi tudung tu kat mak...nanti abang bayar"...yahuuuuuuuu...tapi niat dah nak kasi...x blh la tuntut harga pada husband...ahaks...

Mama @wisy said...

bulan feb - april saya pun byk berhutang dengan mum in law...xoxo! saya belikan mcm2 nak cover..pi terenganu beli batik dgn keropok,pi melaka beli makanan byk2 pi penang beli jeruk byk2! berhutang jugak dengan maid cover beli prepaid digi...muahahahahaha!