Monday, June 29, 2009

Sungguh jauh~~(Part 2)

Sampai di Kota Bharu kol 4.30 pm...kami stay di Renaissance bersebelahan dengan Billion...penat...tidur sementara tunggu big bos sampai...
Hari Ahad sini bekerja...so kami memulakan kerja kami pun hari Ahad...sepatutnya big bos kami kena ke Maner Urai untuk Program bersama Menteri ... tapi dibatalkan...kami tetap meneruskan kerja kami...khusyuk nih...punya khusyuk...tup-tup...pukul 2.30 pm...BLACK OUT~~~ Aduhhhhhh...aper lagi...separuh Kota Bharu kepanasan...kami pun aper lagi...terus pecut ke Pangkalan Kubor...kawasan bebas cukai...gila seihhhh...murah beb...rambang mata nih...bedal sehelai blouse...dengan harga RM 35 !!!! Maner dapat ooo kat KL tu...kecuali kat pasar malam rumah aku...
Hari ni...(Isnin) kami meneruskan kerja sampai petang...aper nak buat petang ni lepas keje???? Tunggu~~~

4 comments:

nadnye said...

nak jugak.. tak kira...

Anonymous said...

huhuhuhu..nak ikut balik kgku itew..sila pegi rantau panjang esok-naj

ibu_arifa said...

dekat rantau panjang lah best shopping :)

AiNeRzA said...

ibu arifa - x sempat la nak ke rantau panjang...sedihhhhh