Sunday, June 28, 2009

Sungguh jauh (part 1)~~

Sungguh jauh perjalananku ke Kelantan...tumpang small boss...so aku jadi mem di belakang...teruja nak pergi kelantan...sebab first time nak sampai SERAMBI MEKAH nih...ingat senang hatiku terbuka nak ke sana...bermacam-macam yang bermain di mindaku...

Jalan yang agak berbukit bukau agak mengecutkan perutku...aku rasa bukan agak dah...memang bukit pun...adussss...kecik tol jalannya...kalo lori di depan...nazak la kereta nak gerak...nak potong kang...ader kereta di depan...x potong...macam semut pulak...terima jer la...

Yang bestnyer...dalam perjalanan...x sangka pulak kami akan melalui kawasan MANEK URAI...fuyyyoooo...besarnya bulan...agak besar kawasan tersebut...nak ke Kota Bharu ada ler dalam 1 jam lebih...Wah...nanti aku sambung lagi...nak teruskan keje nih...huhuhuhu...pic yang aku janjikan...

besarkan bulan...hihihihi

5 comments:

honeylanz said...

iye. perjalanan ke kelantan if dr KL amat jauh sekali rasa. tp pemandangan kt gua musang tu cantik..hijau aja..

nadnye said...

jangan lupa ole ole..:)

AiNeRzA said...

honey - x larat dah nak tgk hijau2 nih...nak tgk pantai pulak

nadnye - penat la nak carik...pitih pun sikit weih...

ibu_arifa said...

besarnyer bulan mengambang tu..tgh2 ari pun ada bulan yer..hihihi

AiNeRzA said...

ibu arifa - tu ler...malam-malam mesti terang benderang....hihihihi