Thursday, July 16, 2009

Pening dek DURIAN~~


Ohokohokohok...lama x update blog...agak lama la...hihiihihi...officemate hari ni bawa durian satu tupperware besar...penuh...(dikupas kulitnya...hanya isi jer yg tinggal)...pergh...dapat pulak durian yang kacuk...pepagi sblm breakfast...dah bedal...kepala dah pening...ok...relax...take time...huhuhuhuhuhu...sampai lunch jer...big boss cakap...


"mas...aku x makan durian lagi nih...maner dia??? meh bawa ke sini kita pakat balun!!!!"


Ahaks...aku pantang diajak...walaupun tgh pening...bestpren blog @ officemate aku pun sama naik...nadnye...siap sendawa bau durian...hihihihihi...tapi jap lagi kena cari air masak...minum banyak2...takut kang pengsan dalam tren...arghhhhh...tidak....!!!!!



5 comments:

QIQA said...

ermmm sedapnya..kat perak belum musin durian..tunggu...durian kebun abah lerr...nk beli memang melambak..terliurr aku...

Mama @wisy said...

cisssh! kalau banyak bawak sini sikit..kalau akak da kat tingkat 3 sure turun cepat2..muhahaha..nasib baik akak dah kat sini..

nadnye said...

sedapnya.. mmg sedap..cukup pahit2 skit, biji kecik jea.. hmmm sampai panas satu badan..:)

Mama @wisy said...

pahit2 tu saya sukaaaaa...lemak2 manis pahit kan..fuhhh! bijik kecik tu lg memuaskan hati..

AiNeRzA said...

ya rabbi...gambar hanya ilustrasi pun semua dah meleleh air liur...hihihi...tapi gambar tu mmg real...sblm dibedal hingga habis...huahhahaa