Friday, July 17, 2009

Yesssszzzzaaaaa!!!~~

Minggu-minggu yang penuh dengan kesibukan...hujung minggu jer ngan kenduri kendara...bulan Julai ni penuh ngan jemputan dan adik ipar aku sendiri pun akan melangsungkan perkahwinan pada bulan ni...arghhhh~~ Manyak sakit kepala looooo...nak berdating ngan ADIB pun x sempat...dating malam jer la...sebelum tdo...

Aper yang patut aku berceloteh pada kali nih??? Nak tempek gambar...dah banyak gambar yg aku tempek...nak post entry motivasi...aku bukan penceramah motivasi...nak citer aku beli aper tadi...x pegi pun sogo...tapi aku ader sesuatu yang nak di sharekan...KEK COKLAT!!!

Dah lama aku cari si pembuat kek coklat nih...aku makan ketika tu di majlis berinai officemate husband aku di Banting...aku pandang jer kek coklat 2 tingkat tu...dalam hati aku berkata..

"Ya Allah...bagi la aku dapat merasa kek tu...macam sedap jer..." (mcm la x pernah makan kek)

Sekali pengantin tu potong kek tu...dan kasi pada tetamu special...kitaorang la...hihihihi...dapat jer...aku share ngan husband aku...masuk jer mulut...walllllaaaahhhh...mmg sedap...keberkesanan kesedapan kek tersebut membuatkan aku tercari-cari kek tu...dan akhirnya dapat jugak...rupanya ader empunya kek ni ader blog...kak julia nama empunya kek tu...sesaper ader event ker...sesajer nak makan ker...blh la try...





4 comments:

nadnye said...

nak rasa skit..

AiNeRzA said...

nak ajer si nad nih...huhuhuhu...nanti kak nad order...kita pakat makan ramai-ramai yer...hihiihihi

QIQA said...

sedapnyerr terliurrr....ermmmm kena carik kek kat Langkap ni lepas kerja ni...nk cari kek kak julia jauh hehe tak sempat dah ni...

JASA said...

aja nani mcm mana nak bwat link...nak masuk blog dia xbleh